غذاهای محلی گرجستان

معرفی غذای گرجی لوبیو (لوبیا) گرجستان

عضو جدانشدنی از سفره های گرجستانی ها غذایی به نام لوبیو است که شامل لوبیا، پیاز، سبزیجات، آبلیمو و ادویه جات است که به دو صورت آب دار مانند سوپ وبدون آب مانند سالاد در ظرف های کوچک سرو میشود.

لوبیو نقش مهمی در غذاهای گرجستان ایفا میکنه.این غذا تنوع زیادی داره و یکی از معروف ترینش، غذای سرد لوبیا نوگیزت، که در اون لوبیا له شده و با سیر، گردو، پیاز، و گشنیز مخلوط میشه که البته داغ هم سرو میشه و پر از ادویه هستش.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن